Behandelaars

Behandelaars

Bij Het CVL werken we met een multidisciplinair team van professionals. Welke kPNI-therapeuten of andere ondersteuners we voor jouw traject inschakelen is afhankelijk van het behandelplan waarop we uitkomen na het eerste consult. De een heeft voor de uitvoering van zijn of haar behandelplan meer behoefte aan een personal trainer of een voedingscoach; waar de ander bijvoorbeeld baat heeft bij een fysiotherapeut, psycholoog of osteopaat. Welke professionals ook ingeschakeld worden, het zal altijd op advies en onder begeleiding van de kPNI-therapeut zijn.

Loading...
Sietse Hoogeveen en Anne-Ruurd Hoogeveen

Anne-Ruurd Hoogeveen, kPNI-therapeut

Anne-Ruurd, kPNI-therapeut en osteopaat, heeft een niet te stillen honger naar kennis over het menselijk lichaam. Gezondheid, beweging en sport hebben altijd zijn grote interesse gehad. Zijn gedrevenheid om het ontstaan van klachten beter te begrijpen draagt bij aan zijn constante zoektocht naar nieuwe invalshoeken om mensen nog beter te helpen. Fysiologie, ziekteleer, evolutieleer, psychologie, menselijk gedrag, voeding, beweging…het zijn allemaal facetten die hem enorm boeien en die samenkomen in dit prachtige vak: de klinische psycho-neuro-immunologie.

Sietse Hoogeveen, Orthomoleculair therapeut volgens de kPNI

Sietse, orthomoleculair therapeut, besefte al vrij snel tijdens zijn studies dat het lichaam eigenlijk geen losse onderdelen heeft. Alles functioneert als eenheid en zodra het ergens spaak loopt heeft dit invloed op het totaal. Het was voor hem het teken zich verder te verdiepen in leefstijl, voeding en andere factoren die een impact hebben op de gezondheid.

Praktijk

Maak een afspraak

of vraag meer informatie aan


Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG en kwaliteitsregister RBCZ.

Loading...
Loading...
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

okannuleren

Dummy popup

Loading...
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.