Over ons

Over ons

Gezondheid is niet per definitie hetzelfde als 'niet ziek' zijn. Dat is wat wij als kinderen al van onze ouders meekregen. Want gezondheid komt met een goede verzorging van je lichaam en geest. Voeding, beweging, in- en ontspanning het zijn de factoren die invloed hebben op je gezondheid.

Vanuit die hoek bezien is het pad dat we zijn gaan bewandelen ook heel logisch. We hebben allemaal diverse medische opleidingen gevolgd en zijn nooit gestopt met leren. We blijven altijd zoeken naar nieuwe kennis en inzichten die kunnen helpen bij het zoeken naar oorzaken van klachten. En misschien nog wel belangrijker: het voorkomen van klachten door een goede toepassing van leefstijlgeneeskunde.

Het symptoom is nooit het echte probleem. De kPNI is uniek in het achterhalen van de werkingsmechanismen achter het symptoom. De kPNI brengt daarmee het échte probleem in kaart.

Leefstijlgeneeskunde

Met meer dan tien jaar praktijkervaring in osteopathie, fysiotherapie, orthomoleculaire therapie en kPNI werd het tijd al deze kennis samen te voegen in ons nieuwe centrum Het CVL.

Maak een afspraak

of vraag meer informatie aan


Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG en kwaliteitsregister RBCZ.

Loading...
Loading...
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

okannuleren

Dummy popup

Loading...
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.