Tarieven

Tarieven

De kosten voor een consult zijn afhankelijk van de behandelaar waarbij je een afspraak hebt. Op kPNI en orthomoleculaire therapie volgens de kPNI zijn namelijk verschillende tarieven van toepassing.

Anders dan je mogelijk gewend bent bij je huisarts of andere zorgverlener, verzoeken we je na het consult dit ter plekke per PIN of contant te voldoen. Na de behandeling krijg je een digitale factuur van ons die je kunt indienen bij jouw zorgverzekeraar als je een aanvullend pakket hebt. Betalen met acceptgiro of per overboeking is niet mogelijk.

Tarieven voor orthomoleculaire therapie volgens de kPNI

  • intake tot maximaal 90 minuten: € 120**
  • vervolgconsult tot maximaal 60 minuten: € 80**

Tarieven voor functionele keten fysiotherapie

  • screening, intake en onderzoek tot maximaal 30 minuten: € 45*
  • vervolgconsult tot maximaal 30 minuten: € 40*

*Tarieven zijn vrijgesteld van btw.
**Tarieven zijn vrijgesteld van btw en exclusief eventuele voorgestelde supplementen en/of laboratoriumonderzoeken. Dit gaat altijd in overleg en met goedkeuring van de cliënt.

Vergoedingen

kPNI-therapie en orthomoleculaire geneeskunde worden niet vergoed vanuit de basisverzekering en niet verrekend met het wettelijk eigen risico.

Functionele keten fysiotherapie valt onder fysiotherapie en afhankelijk van je polis kun je hiervoor een (deel)vergoeding krijgen. Wij hebben geen contractafspraken met zorgverzekeraars, want zo kunnen we effectief meer tijd besteden aan behandelingen dan aan administratieve taken. Raadpleeg dus je verzekeraar om te achterhalen hoeveel je vergoed krijgt voor niet-gecontracteerde fysiotherapie.

Onze orthomoleculair therapeuten zijn aangesloten bij het MBOG en het kan zijn dat de kosten (deels) worden vergoed in een aanvullende ziektenkostenverzekering. Doe hiervoor navraag bij jouw verzekeraar.

Raadpleeg altijd je actuele polisvoorwaarden om verrassingen achteraf te voorkomen.

Afspraak wijzigen of annuleren

Het verplaatsen of annuleren van een afspraak kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het consult. Bij een annulering of verplaatsing van een consult binnen 48 uur voor de afspraak brengen wij € 45 in rekening voor orthomoleculaire therapie en € 20 voor functionele keten therapie.

Bij herhaaldelijk niet nakomen van een gemaakte afspraak zal het volledige bedrag in rekening gebracht worden.

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

ok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

okannuleren

Dummy popup

Loading...
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.